Ansøgning som webUdvikler/medieGrafiker designer

Jeg henvender mig til jer, da jeg i forbindelse med min uddannelse for web integration og medievidenskab, hos Web-IT Aarhus og som mediegrafiker elever hos Aarhustech, ønsker at afprøve og udvikle de teoriske værktøjer, som jeg har tilegnet mig under mine hidtidige studier.

Jeg søge for en spændende og alsidig arbejdsplads med store personlige og faglige udviklingsmuligheder som webDesigner/Udvikler/mediaGrafiker praktik/læreplads eller job.

I oktober 2015 afsluttede og bestod jeg Web Integrator uddannelsen og er nu i gang med en videre uddannelse som medie grafiker hvor jeg har bestået og afslutte grundforløbet i januar 2017 og hvis jeg ikke kan finde et praktik sted til hovedforløb som mediegrafiker, så vil jeg læse videre til multimedia design hos Dania erhvervs akademi i Grenaa.

På det personlige område er jeg selvstændig, fleksibel og engageret i mit studie. Desuden er jeg åben og udadvendt med god humoristisk sans, har let ved at komme i kontakt med alle mennesker, og er ikke bange for at tage fat, eller ”kaste mig ud” i nye udfordringer.

Med håb om en personlig samtale.

Analou Fajardo
WebDesigner/MedieGrafiker
www.anadesign.dk

Social media: